Домінував із першого раунду: Американець брутально нокаутував аргентинця (відео)

Дієго Пачеко. Фото: соцмережі.У головному бою вечора в США відбувся поєдинок між американцем Дієго Пачеко (20−0, 17 КО) і аргентинцем Марсело Косересом (32−6−1, 18 КО), передають Патріоти України.

З першого раунду американець домінував у ринзі, намагаючись знайти слабкі місця суперника. Після середини поєдинку Дієго кілька разів затискав Марсело біля канатів. У дев’ятому раунді бій завершився, адже Пачеко завдав серію потужних ударів, унаслідок яких Косерес упав на канати.

Рефері відкрив рахунок, але Марсело так і не встав. Пачеко здобув перемогу технічним нокаутом.

Раніше повідомлялося, що український боєць Bellator зазнав першої поразки в кар'єрі і втратив чемпіонський титул.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...