Донбас у вогні: З'явилось відео знищення українськими диверсантами новітнього російського танку (відео)

У Мережі опинився відеозапис, на якому горить один із восьми танків, які було знищено 18 листопада 2018 року на полігоні російських "гібридів" біля окупованого Тореза.

Як повідомлялось, до диверсії причетна командир єдиного жіночого танкового екіпажу терористів "ДНР" Світлана Дрюк "Вітерець", яка перейшла на бік ЗСУ.

За офіційною версією російських найманців 8 танків Т-72 було знищено через обрив лінії електропередач і, відповідно, детонації боєкомплектів. Однак, за неофіційною версією танки було знищено керованим по радіо вибуховим пристроєм.

Підрив російськогo танка на полігоні в Торезі 18 листопада 2018 року 01

"Смерть режиму!" У Росії школярка отримала 3,5 року колонії за напис на гаражі

п’ятниця, 26 квітень 2024, 4:15

У Росії десятикласницю з Чити засудили до 3,5 року колонії за напис на гаражі. Про це у четвер, 25 квітня, повідомив російський незалежний ТГ-канал Astra. . Військовий суд визнав винними відразу за кількома статтями 19-річного Олександра Сніжкова і 1...

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...