"Донбасс Арену" унесли": Донеччани показали, що зараз коїться в окупованому місті (фото)

Вранці 3 листопада у непідконтрольному Україні Донецьку всі вулиці огорнуті густим туманом. Про це повідомляють місцеві жителі у соцмережі, передають Патріоти України.

Донеччани публікують фото, на яких видно, що вулиці міста оповиті туманом та видимість дуже погана. У зв'язку з погодними умовами ускладнилася ситуація на дорогах та фіксуються ДТП. За припущеннями місцевих жителів туман, ймовірно, прийшов із РФ, де вчора також скаржилися на погані погодні умови:

«Донбасс Арену унесли»;

«Вся параша к нам с Москвы, даже туман»;
«При такой погоде надо быть всем очень внимательными… и пешеходам, и тем, кто за рулем. Уже с самого раннего утра есть сообщение о ДТП».


У Міненерго пояснили, навіщо Росія поновила обстріли енергетичної інфраструктури

неділя, 5 травень 2024, 8:38

Російські загарбники знову почали обстрілювати енергетичну інфраструктуру, що може свідчити про зміну політичної та економічної ситуації. Про це заявив міністр енергетики України Герман Галущенко в етері телеканалу "Ми - Україна". "Чому вони зараз вирі...

Українці мають заплатити податки навіть за ті квартири, які отримали десятки років тому: Названо суми та терміни

неділя, 5 травень 2024, 8:30

В Україні влітку треба платити податки на нерухомість (квартири та будинки). Податок платиться за минулий рік і за площу, яка перевищує 60 квадратів для квартир та 120 квадратів для будинків, передають Патріоти України. Про це йдеться в повідомленні Де...