"Донбасу треба повертатися до складу України... Крим? Тут складніше", - російський футболіст, колишній київський "динамівець" прагне порозуміння

Колишній форвард збірної Росії і київського "Динамо" Олег Саленко прокоментував слова нападника "Сочі" Олександра Кокоріна, який заявив про бажання побачити матч між Росією і Україною на Євро, зазначають Патріоти України.

"Я вітаю такі ідеї. Згоден, пора вже закінчувати цю нісенітницю між Україною і Росією. Я би взагалі хотів запропонувати для початку провести товариський матч між збірними ветеранів України та Росії. Можливо, навіть на нейтральній території. Про це повідомляє "Трибуна".

Спілкуюся з друзями з Росії. Вони теж підтримують ідею. Але, звичайно, Українська асоціація футболу на це не піде. Втрутиться політика. Найближчі рік-два, напевно, нічого в цьому питанні не зміниться.

Упевнений, треба до дідькової матері закінчувати цей конфлікт. Як з боку України, так і з боку т.зв. ДНР-ЛНР і їх кураторів. Я був там, ми грали в футбол недалеко від військових дій.

Знаємо, що військові між собою теж спілкуються. Потрібно знаходити спільну мову і Донбасу повертатися до складу України.

Крим? Тут складніше. Там вже багато військових російських баз, ядерну зброю завезуть скоро", - сказав Саленко.

Кому війна, а кому...: У Львові затримали військового, який за хабар обіцяв відправити мобілізованого в тил

середа, 24 квітень 2024, 16:30

Працівники ДБР у співпраці з СБУ затримали військовослужбовця територіального управління Військової служби правопорядку ЗСУ на Львівщині, який вимагав у мобілізованого 3 тисяч доларів за допомогу в переведенні його у тилову частину, передають Патріоти...

Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...