Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Маленька Ліза мріє ходити (фото, відео)

"Це наша Лізонька. Їй 23 серпня виповнилося вже 12 років, вона маленька, тендітна дівчинка, любить посидіти на ручках, обійми та віддає натомість свою посмішку. На жаль, так склалася доля, що в 12 рочків її ніжки та ручки не слухаються, вона самостійно не вміє ходити та обслуговувати себе (у Лізи при народженні була родова травма, в неї діагноз ДЦП)", - написала у редакцію видання Патріоти України мама дівчинки. Наводимо текст листа:

"Вона дуже добра дівчинка, їй краще, коли вона проходить реабілітації, в неї відкривається новий подих для життя. Ми намагаємося своєчасно проходити курси реабілітації, бо саме завдяки масажу і ЛФК їй стає легше, м'язи розслабляються – і її не сковує страшний тонус.

Зараз тяжкі часи для всіх,у нашій любій країні війна, допомагаємо всіма силами нашим захисникам, але ми не можемо не лікувати донечку – тонус наростає швидко, Лізочкастрімко росте і щоб її не сковувала біль, нам потрібно займатись. Вона вже доросла, я можу носити її на руках, ходити з нею, годувати, купати та любити її щодня, але я не інструктор і професійно займатись це не в моїх силах.

Тому я звертаюся до всіх людей допомогти нам дозбирати кошти на лікування. На початок листопада запланована поїздка до Трускавця на курс реабілітації і нам потрібна ваша допомога. Ми щиро вдячні за кожнугривню, кожному малесенькому внеску в лікування Лізуні. Бо саме так ми її можемо лікувати скільки років і саме завдяки заняттям вона виростила така як зараз і радіє життю.

Я мрію щоб наша донечка завжди посміхалась, тяжка доля, то нехай вона хоч буде безболісною. Допоможіть нам подарувати своїй донечці трохи радості та легкості. Будемо вдячні кожному!"

Реквізити для допомоги Лізі:

Приват – 4149 6293 5663 3289 Супрун Лідія Іванівна (мама)

Моно – 5375 4112 0133 4799

Посилання на банку – https://send.monobank.ua/jar/UiJKdHUYb


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...