Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

"Кожного разу, відкриваючи збір, найважче підібрати саме ті слова…. Ліза після пологової травми отримала діагноз ДЦП - і з того моменту з дня у день на протязі 12-ти років ми боремося за вільні рухи нашої донечки", - написала у редакцію видання Патріоти України мама дівчинки. Наводимо текст листа:

Писати багато не буду, та і рідко хто читає… скажу тільки: "Ні, не важко любити, годувати, купати, одягати і все робити за неї, ні. Важко жити і розуміти що, крім тебе, їй ніхто не допоможе…"

Тільки за свою дитину ми можемо віддати своє життя, тільки б вона не хворіла і їй не боліло. У Лізи спастика (високий мʼязовий тонус по всьому тілі і органах). Тільки після реабілітації, яка включає в себе масаж, ЛФК, мобілізуючу гімнастику та додаткові процедури, їй стає краще, тонус знижується, розслабляються мʼязи і зʼявляються вільні рухи.

Ми зараз живемо в такий тяжкий і жорстокий час. Та все рівно кожен вірить в добро і перемогу .Так само і ми віримо, що з допомогою та підтримкою ми зможемо й далі лікувати Лізу, незважаючи ні на що.

Просимо кожного по можливості поширити нашу історію та допомогти нам зібрати кошти на реабілітацію донечки. Безмежно дякуємо кожному

Реквізити для допомоги Лізі:

приват- 4149 6293 5663 3289

моно-5375 4112 0863 5396 - на лікування Лізі https://send.monobank.ua/jar/7kUEhn5yNU

PeyPal-lidasuprun0@gmail.com


Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...