Донечці ветерана АТО потрібна допомога! Оголошено збір на реабілітацію Лізи (фото)

"Доброго дня, дорогі патріоти та чуйні серця! Багато з вас знають нашу родину та нашу історію. Вже 12 років в нашій сімʼї зростає прекрасна та життєрадісна донечка Ліза, та, на жаль, через тяжкі пологи вона отримала діагноз ДЦП", - написала у редакцію видання Патріоти України мама дівчинки. Наводимо текст листа:

"У Лізи спастика (високий мʼязовий тонус по всьому тілі і органах) – тільки після реабілітації, яка включає в себе масаж, ЛФК, мобілізуючу гімнастику та додаткові процедури, їй стає краще, тонус знижується, розслабляються мʼязи і зʼявляються вільні рухи.

Ліза не вміє ходити, в неї не працюють ручки,вона не розмовляє, але вона настільки позитивна дівчинка що це не описати. Я все читаю по її очах, а вона все розуміє що я кажу. Ми кожні 3-4 місяці стараємося проходимо реабілітацію, Ліза активно займається і саме тоді насолоджується легкістю свого тіла. Це її життя, таке в неї щастя .

І хоч діагноз ДЦП змінив всі наші життєві плани, приніс нам біль та гіркі сльози в дім, ми живемо і мріємо, що колись буде легше.

Розуміємо що зараз важкий для кожного українця час, але не лікувати доньку і опустити руки просто не маємо права як батьки. Кожного разу проходити реабілітацію в лікувальному закладі дуже дорого, тому запрошуємо інструкторів та лікуємося по можливості вдома, та й на ці заняття потрібні не малі кошти.

З 10-го квітня є можливість пройти курс в своєму місті з групою діток. Тому просимо по можливості підтримати та допомогти нам в лікуванні Лізуні. Щиро дякуємо всім за підтримку та віру в нашу квіточку! Мирного неба всім нам".

Реквізити для допомоги Лізі:

Приват - 4149 6293 5663 3289https://www.privat24.ua/send/1gl02

моно -5375 4112 0863 5396

Казав, що "у твоєму віці - це нормальна поведінка": У Києві екстренер змусив дитину займатись сексом за гроші

субота, 27 квітень 2024, 14:14

У Києві до 12 років позбавлення волі засудили екстренера, який показував двом малолітнім дівчатам порнографічні відео, оголювався перед ними, змусив дітей фотографуватись голяка. Крім того, одну із дівчат дорослий чоловік примусив займатись проституціє...

На фронті загинув відомий український журналіст

субота, 27 квітень 2024, 14:03

У селі Роботиному Запорізької області під час виконання бойового завдання загинув журналіст Андрій Топчій. Про це повідомила Верховна Рада у суботу, 27 квітня, передають Патріоти України. І знову страшна втрата серед медійників. 20 квітня під час викон...