Донечці захисника України потрібна допомога! Ліза бореться з важким діагнозом (фото)

"Всім доброго дня! Більшість з вас знають нашу донечку та нашу історію… 12 років ми боремося з діагнозом ДЦП. Наша сімʼя з міста Кременчук, Лізин тато є ветераном АТО та учасником бойових дій в минулому році", - написала у редакцію видання Патріоти України мама дівчинки. Наводимо текст листа:

"До війни Ліза проходила своєчасно реабілітацію в лікувальних закладах, та потім ми вимушені були запрошувати реабілітологів та займалися вдома. На початку листопада плануємо знову поїхати в клініку до Трускавця, щоб пройти повноцінний професійний курс реабілітації, вже маємо білети на потяг.

Розуміємо що зараз важкий для всіх час, багато зборів та додатків, але опустити руки і не лікувати донечку просто не маємо права…Тому просимо по можливості підтримати та допомогти нам в лікуванні Лізуні.

По можливості будемо вдячні за поширення посту Щиро дякуємо всім за підтримку та віру в нашу квіточку! Мирного неба всім нам!

Реквізити для допомоги Лізі:

Приват - 4149 6293 5663 3289, для зручності посилання https://www.privat24.ua/send/0zz2k

Моно - 5375 4112 0863 5396, на лікування Лізі https://send.monobank.ua/jar/7kUEhn5yNU

PeyPal - lidasuprun0@gmail.com



Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...