"Донецк тихо гудит, мы в ¼!!!": Уболівальники з ОРДО святкують перемогу збірної України по футболу

Появилась неожиданная реакция жителей оккупированного Донецка на победу Украины над Швецией Жителі окупованої частини Донецької області активно вболівали за збірну України в матчі з командою Швеції за вихід в 1/4 фіналу Євро-2020. Про це свідчить велика кількість постів у соціальних мережах жителів окупованих територій, передають Патріоти України.

Користувачі з "ДНР" раділи великому успіху України, вітаючи один одного з історичною перемогою національної команди. У найбільшому Telegram-каналі окупованого Донецька "Типовий Донецьк" користувачі емоційно відзначали тріумф української збірної і розв'язку, яка сталася після переможного гола української команди в кінці 2-го екстра-тайму.

Частина користувачів зазначила, що ситуація в Донецьку не дозволяє відкрито радіти перемозі української команди, тому значна частина фанатів тріумфувала вдома. Однак емоції були настільки сильні, що з відкритих вікон багатоповерхівок Донецька долинали захоплені вигуки.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...