"Донецк тихо гудит, мы в ¼!!!": Уболівальники з ОРДО святкують перемогу збірної України по футболу

Появилась неожиданная реакция жителей оккупированного Донецка на победу Украины над Швецией Жителі окупованої частини Донецької області активно вболівали за збірну України в матчі з командою Швеції за вихід в 1/4 фіналу Євро-2020. Про це свідчить велика кількість постів у соціальних мережах жителів окупованих територій, передають Патріоти України.

Користувачі з "ДНР" раділи великому успіху України, вітаючи один одного з історичною перемогою національної команди. У найбільшому Telegram-каналі окупованого Донецька "Типовий Донецьк" користувачі емоційно відзначали тріумф української збірної і розв'язку, яка сталася після переможного гола української команди в кінці 2-го екстра-тайму.

Частина користувачів зазначила, що ситуація в Донецьку не дозволяє відкрито радіти перемозі української команди, тому значна частина фанатів тріумфувала вдома. Однак емоції були настільки сильні, що з відкритих вікон багатоповерхівок Донецька долинали захоплені вигуки.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...