Донька Єгорової після звільнення з "1+1" показала, яку квартиру орендує у Нью-Йорку (фото)

Актриса, блогерка та ведуча Стася Ровінська, яка після звільнення з телеканалу 1+1 переїхала з сім'єю до США, у Stories розповіла, що знайшла житло у Нью-Йорку, передають Патріоти України.

Після приїзду до США Ровінська разом з чоловіком та трьома дітьми проживала у друзів, а тепер вони переїхали на орендовану квартиру. «Вперше від початку війни ми у своєму житлі лише нашою родиною», — зазначила Стася.

Квартиру Ровінська орендувала без меблів, тільки з вбудованою кухнею. Ведуча розповіла, що вони купили надувні ліжка, а валізу діти використовують замість столу. «Поступово будемо облаштовуватись», — підписала один із кадрів Стася. Сім'я також оформила страховку.


Австралійські генетики дізналися, чому одні люди хворіють на рак, а інші ні

субота, 20 квітень 2024, 3:25

Рак є серйозним і поширеним захворюванням, що забирає мільйони життів щороку. Але вчені наблизилися ближче до розгадки причин його виникнення і створення нових ліків. В австралійському Університеті Фліндерса група дослідників зробила відкриття в галузі...

Чемпіон світу зізнався, кого вважає одним із найсильніших українських боксерів ХХI століття

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:29

Чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією WBF Арам Фаніян (24−2, 6 КО) поділився очікуваннями від поєдинку майбутнього бою українця Сергія Дерев’янченка (14−5, 10 КО) з Воном Александром (18−10−1, 11 KO), передають Патріоти України. «Вважаю ...