"Допоки не виведуть війська, ми вас не возимо": Таксист у Білорусі відмовився везти окупанта РФ

Білоруський таксист вирішив відмовитися вести російського військового, який замовив автомобіль для поїздки. За словами водія, він не має наміру везти окупанта допоки, доки Росія, ймовірно, не виведе війська з України. Водій закликав солдата з усіх питань звертатися до свого військового командування, передають Патріоти України.

На відеозапису, опублікованому в Мережі, видно, як водій таксі зупиняється, а до нього звертається окупант РФ, який просить відвезти його за певною адресою. Однак таксист категорично відмовляється його везти. Допоки, доки Росія не виведе війська з України. З усіх питань загарбнику порадили звертатися до свого керівництва.

"Здрасьте, а куди ви хочете поїхати? Допоки не виведуть війська, ми вас не возимо. До побачення. Звертайтеся до свого керівництва", - підкреслив таксист.

Шалена спека чи холод? Синоптик розповіла, яким буде літо в Україні

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:40

Усі мріють про тепле та приємне літо. Давати чіткі прогнози щодо погоди влітку ще зарано. Утім, Віра Балабух, кандидатка географічних наук, завідувачка відділу прикладної метеорології та кліматології Українського гідрометеорологічного інституту ДСНС і ...

У Міноборони пояснили, чи повертатимуть право керувати авто після оновлення даних у ТЦК

п’ятниця, 17 травень 2024, 9:31

Суд може обмежити право на керування автомобілем тим, хто намагається уникнути оновлення даних у ТЦК, але після виконання вимог законодавства це обмеження скасують. Про це розповів речник Міністерства оборони України Дмитро Лазуткін в етері телемаратон...