"Допомагає дітям" вже кілька років: У Києві спіймали цинічну шахрайку (фото)

Раніше жінка промишляла на Центральному залізничному вокзалі.

У Києві на Майдані помітили дуже "цікаву" жінку, яка збирала гроші нібито для хворих дітей. Якщо людина не хотіла пожертвувати фінанси, вона огризалася або хамила. "Волонтерка" підходила абсолютно до всіх людей і наполегливо просила гроші. Про це повідомляють на сторінці Київ Оперативний у Facebook, передають Патріоти України.

Примітно, що скринька для збору коштів виглядала дуже дивно. На перший погляд, вона була опломбована, але з'ясувалося, що це не так. З'ясувалося, що в ній є отвір, звідки можна без проблем діставати гроші.

"На всі питання про стан дитини, діагноз і т. ін. - жінка дає номер директора своєї організації. З'ясувалося, що директор працює кур'єром в Glovo і навіть не знає в якому районі знаходиться офіс організації, де він директор. Сама ж жінка каже, що це не робота, а благодійність і цим вона займається вже четвертий рік (що і підтверджують місцеві жителі). Також, вона додає, що за весь час вони допомогли 56 дітям з тяжкими діагнозами і з цих грошей вона не отримала ні копійки", - йдеться в повідомленні.

В коментарях українці впізнали лже-волонтерку і підтвердили, що бачать її на вулицях столиці не перший рік. За їх словами, раніше вона промишляла на Центральному залізничному вокзалі.

  • Я цю "мадам" пам'ятаю ще з 6-го липня минулого року... Ми тоді повернулися з чоловіком і дітьми з моря і вона до нас пристала на вокзалі... Після нашої відмови почала проклинати, цитую: "Коли твої діти будуть здихати, тобі ніхто не допоможе"... Є заява на неї в поліцію тією ж датою. Але ні відповіді, ні привіту, як кажуть... Невже хтось ведеться на те, що вона допомагає потребуючим дітям??? Для тих, хто сумнівається, додаю фото з її товаришем.


В Україні військовим заборонять доступ до казино: Зеленський увів у дію рішення РНБО

субота, 20 квітень 2024, 10:30

Президент Володимир Зелеський увів в дію рішення РНБО щодо "Щодо протидії негативним наслідкам функціонування азартних ігор в мережі інтернет". Про це йдеться в указі президента, передають Патріоти України. Президент підписав Указ №234/2024 "Щодо прот...

За міліметр від смерті: У Львові вдалося врятувати захисника, у серці якого застряг уламок боєприпасу

субота, 20 квітень 2024, 9:59

У Львові лікарі дістали з серця військового півторасантиметровий уламок ворожого боєприпасу, передають Патріоти України. Як повідомляють у Національному реабілітаційному центрі "Незламні", пацієнтом кардіохірургів Лікарні Святого Пантелеймона та Інсти...