Допоміг лікар: Чоловік похизувався, як помстився начальнику, який крав його обід в офісі

Офісний працівник розповів, як помстився колезі, який 12 разів крав його обід зі спільного холодильника. На Reddit чоловік поділився, що хоч він багато разів скаржився на це у відділ кадрів, нічого не було зроблено, передають Патріоти України.

Розмовляючи про ситуацію зі своїм лікарем під час наступного прийому, чоловік залишився збентеженим, коли медик почав усміхатися і запитав: "Отже, у вас закреп?". Чоловік зізнався, що йому знадобився деякий час, щоб зорієнтуватися, але все стало зрозуміло, коли лікар пояснив, що найкращий спосіб змусити проносні подіяти — це змішувати їх із їжею, оскільки це дасть "найбільш вибухові результати".

Наступного дня чоловік привів свій план у дію, пригадавши деталі: "Мій сендвіч з'їли із спеціальним соусом із авокадо. Приблизно через годину по обіді я пішов до відділу кадрів і повідомив про дві речі: 1) Мій обід знову вкрали і 2) Були вкрадені мої ліки".

За його словами, HR спочатку подумав, що ліки перебувають у пакеті для сендвічів, проте, коли стало зрозуміло, що насправді сталося, вони поблідніли. Він написав: "Я сказав їм, що у мене були деякі проблеми з травленням, і мій лікар прописав сильне проносне і порадив мені змішувати його з їжею".

Оскільки "крадіжка" прописаних ліків насправді є порушенням закону, незабаром для розслідування було викликано поліцію. Як виявилося, їжу крав керівник відділу.

Чоловік продовжив: "Він вибив собі мізки. Він лютував і звинуватив мене в отруєнні його їжі. Зробивши паузу, щоб вказати, що це була не його їжа, винний швидко заткнувся і найняв собі адвоката, але зрештою був звільнений".

Зрадівши результатом, чоловік закінчив розповідь, повідомивши, що один із його друзів зайняв вакансію, і тепер він може спокійно їсти свої сендвічі, не побоюючись втратити їх під час обіду.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...