Допоміг перемогти польську "Легію": Гравець команди ветеранів війни забив шедевральний гол із центру поля (відео)

Перша українська футбольна команда Pokrova Lviv AMP, до якої входять ветерани російсько-української війни з ампутаціями, перемогла Легію (3:1) в чемпіонаті Польщі АМР, повідомляють Патріоти України.

На 40-й хвилині крапку в матчі поставив Анатолій Медведюк. Українець забив фантастичний гол, потужно вдаривши по м’ячу з центру поля. Зазначимо, що українці та ще сім польських команд, у складі яких багато гравців збірних своїх країн із Європи та світу, беруть участь у чемпіонаті Польщі АМР Екстракляса (Amputee football — футбол для осіб з ампутацією).

Відомо, що Pokrova Lviv AMP — це команда створена за ініціативи отців Салезіанського згромадження УГКЦ. Вона складається переважно з військових, які захищали Україну на фронті. Додамо, що футбол на милицях грають командами із семи людей на полі розміром 40×60 метрів.


У Кабміні пояснили, чи вплине реформа МСЕК на виплату пенсій з інвалідності

вівторок, 29 жовтень 2024, 0:30

Реформа медико-соціальних експертних комісій не вплине на соціальні виплати. Пенсії з інвалідності продовжать нараховувати, передають Патріоти України з посиланням на міністра соціальної політики Оксану Жолнович у Facebook. Вона зазначила, що у соцмере...

Все визначають кілька факторів: Експерти розповіли, скільки років в середньому живуть коти

вівторок, 29 жовтень 2024, 0:23

Кішки — одні з найпопулярніших домашніх тварин в світі. Звичайно, у господарів виникає запитання: скільки років може прожити їхній улюбленець, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Тривалість життя кішки залежить від різних чинників, кажуть е...