Допомогли камери спостереження: У Києві спіймали небезпечну банду грабіжників (фото, відео)

Ватажок банди вже мав раніше проблеми з законом і відбував покарання.

Київська поліція затримала трьох підозрюваних у скоєнні грабежів і крадіжок у підприємців, серед жертв бандитів - депутат районної ради. Про це повідомили у вівторок, 28 квітня, в прес-службі поліції Київської області, передають Патріоти України.

"Два тижні тому група невідомих осіб в балаклавах, озброївшись пістолетами і ножами, вночі напала на сім'ю фермера в с. Мовчанівка. Звідти нападники викрали банківські картки, гроші і цінності. Потерпілий звернувся в поліцію майже через добу через погрози фізичною розправою над дітьми", - йдеться в повідомленні.

Затримати підозрюваних допомогли встановлені в будинку фермера, який також є депутатом районної ради, камери спостереження. Як виявилося, ватажок банди вже мав раніше проблеми з законом і відбував покарання.

"Під час проведення обшуків за місцем проживання нападників працівники поліції виявили і вилучили вогнепальну незареєстровану зброю, набої, ножі, маски, перуки, радіостанції, біноклі, інші знаряддя вчинення злочинів і речові докази, різні номерні автомобільні знаки", - повідомили про результати обшуків в поліції.

Поліцейські також вилучили два автомобілі з іноземною реєстрацією, якими користувалися зловмисники - Land Rover і "запасний" автомобіль Opel.

Крім розбійного нападу, затриманих підозрюють в скоєнні чотирьох крадіжок грошей з сейфів приватних підприємців. Злочинці викрали близько півмільйона гривень.

Зловмисникам оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ст. 187 (розбій) і ст. 257 (бандитизм) Кримінального кодексу України, суд для них обере запобіжний захід. Триває слідство.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....