Допомогли? У Москві при загадкових обставинах загинула молода кіберспортсменка

Світова зірка покеру і кіберспорту 26-річна Лілія Новікова трагічно загинула у Москві в ніч на 12 червня. Про це пише "Московский комсомолец", повідомляють Патріоти України.

Тривогу забили батьки дівчини, які перебували за містом, а Лілія повинна була бути будинку, у квартирі на Кутузовському проспекті. У літньої сусідки були ключі від квартири Новікових, і на прохання батьків вона навідалася до квартири кіберспортсменки. Зайшовши, сусідка виявила Лілію у ванні без свідомості. Вона лежала без одягу, проте ніяких слідів насильницьких дій на тілі не було. Сусідка викликала «швидку допомогу» і родичів загиблої.

За попередньою версією медиків, причиною смерті став нещасний випадок: дівчина могла посковзнутися. Знайомі Лілії розповіли, що вона ніколи не скаржилася на здоров'я і завжди була життєрадісною. Крім того, молода москвичка була справжньою зіркою карткових і комп'ютерних ігор міжнародного рівня. Відзначається, що домогтися великих виграшів і перемог в онлайн-стратегіях їй допомагав неабиякий інтелект і глибокі математичні знання.

Кілька років тому Новікова отримала професію інженера-конструктора, закінчила МДТУ ім. Баумана за фахом «Металорізальні верстати та інструменти». Дівчина була автором кількох блогів в соцмережах і популярного відеоканалу, на якому регулярно публікувала майстер-класи по грі в покер.

Крім того, Лілія вела активний спосіб життя: каталася на велосипеді і сноуборді, займалася баскетболом, веслуванням і навіть боксом. 16 червня Новікова збиралася влаштувати вечірку з нагоди дня народження. Про своїх плани вона буквально за кілька годин до загибелі написала в офіційній групі в соцмережі.

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...

Навіть гонорар не мав значення: Спаринг-партнер Усика відмовився від бою з бійцем із Росії й допоміг непереможному німцю його нокаутувати

четвер, 18 квітень 2024, 21:59

Чемпіон EBU у надважкій вазі Олександр Захожий (19−0, 15 КО) розповів про те, що йому пропонували провести бій в Саудівській Аравії з росіянином Арсланбеком Махмудовим (18−1, 17 КО), який виступає за Канаду, передають Патріоти України. «Я одразу відмов...