"Допомогли" відправитися на той світ? Під Одесою знайшли мертвим екс-чиновника, який стріляв у нардепа (фото)

В Одеській області знайшли повішеним екс-главу Білгород-Дністровської РДА Володимира Зінченка, який в травні був учасником конфлікту зі стріляниною з нардепом від БПП Олександром Урбанським, повідомляють Патріоти України.

Його мертвим виявили у власному будинку в Овідіопольському районі. У поліції підтвердили інформацію про смерть, але імені його не назвали.

"Вчора надійшло в Овідіопольський головний відділ поліції повідомлення, що виявлено повішеним 62-річного чоловіка у власному будинку", - сказав спікер Нацполіціі Ярослав Тракало.

Він додав, що слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, слідів, які б вказували на порушення обстановки в будинку, або ознак насильства на тілі чоловіка, за попередньою інформацією, не виявила.

"Тіло направили на судово-медичну експертизу. За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК (самогубство)", - сказав Тракало.

"Також встановлено, що померлий є підозрюваним у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 1 ст. 263 КК та ч. 4 ст. 296 КК за фактом хуліганських дій, під час яких він застосував зброю проти народного депутата", - підсумував представник Нацполіції.

Нагадаємо, 7 травня в готелі села Санжейка Овідіопольського району Одеської області в результаті конфлікту був поранений народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олександр Урбанський. Як стало відомо, стріляв в нього Володимира Зінченка.

"То шо ти робиш то не "іскуство". А повна х**ня!": Соня Морозюк хотіла вразити підписників процесом написання картини, але щось пішло не так

четвер, 18 квітень 2024, 20:44

Вулична художниця, одіозна екснаречена Романа Гринкевича Соня Морозюк у себе в Instagram виклала відео, на якому показала, як створює нову картину. І – очікувано нарвалась на хвилю хейту, передають Патріоти України. На початку процесу Соня у рукавичках...

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...