"Допоможіть на квиток!": Киян та гостей столиці попередили про бабусю-шахрайку (фото)

Жінка розповідає, що її обікрали і їй нема за що доїхати додому.

Невинного вигляду літня жінка виявилася шахрайкою. Фото: Фейсбук.

У Києві в районі Дарницького залізничного вокзалу орудує шахрайка, яка під приводом допомоги виманює гроші у перехожих. Вона стверджує, що її обікрали і їй нема за що доїхати додому. Отримавши необхідну суму, вона продовжує просити гроші у інших людей, називаючи різні приводи. Фотографії жінки опублікувала Аліна Андронік в групі ДВРЗ в Facebook, передають Патріоти України.

"Жінка пристойно одягнена, приємно пахне (в процесі бесіди обійняла, щоб пожаліти), просить на квиток до Черкас. Плаче - вкрали документи та гроші. Тих грошей, які я їй дала, вистачило б на квиток, поснідати, купити поїсти в дорогу і до Черкас дістатися додому з лишком", - розповіла дівчина.

Андронік зазначила, що після цього за два тижні бачила жінку ще близько п'яти разів. У коментарях до посту знайшлися інші кияни, у яких просила допомоги ця жінка.

"Дійсно сидить там майже кожен день і просить у всіх", - написала Ксенія Краснікова.

"А у мене на нові милиці просила", - поділився ще один коментатор.

"Я її теж сьогодні бачила, просила допомогти грошима. На тому ж місці", - повідомила інша користувачка соцмережі.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...