Допоможіть статися диву! Маленька донечка ветерана АТО потребує допомоги, батьки звертаються до всіх небайдужих

"Доброго дня всім чуйним серцям! Коли народилася наша донечка, ми вірили і молилися, щоб вона вижила, а зараз віримо і молимося, щоб вона мала змогу проходити лікування і встала на ніжки", - написала у редакцію видання Патріоти України мама дівчинки. Наводимо текст листа:

"Наша сім’я звертається за допомогою для лікування нашої донечки Лізи, якій 9-років, все її життя ми боремося з діагнозом ДЦП. Ліза з м. Кременчук Полтавської обл., її тато участник бойових дій (захищав нашу країну на сході).

Наша донечка народилася недоношеною в 30 тижнів з крововиливом в головний мозок. Дванадцять днів в реанімації під апаратом ШВЛ, маленька виборола шанс на життя, і з того часу ми разом боремося за її здоров'я.

У рік Лізі поставили діагноз ДЦП - і життя нашої сім'ї змінилося. Наше життя - це відновлення Лізи, постійне лікування, заняття вдома і в центрах. Цей діагноз дуже складний, неможливо швидко раз і назавжди позбутися від нього, не можна вилікувати таблеткою, потрібні роки кропіткої роботи. Лікування повинно бути тривалим і непереривним. Лізонька сама не сидить, погано контролює голову.

Ліза - це дівчина, яка навчила нас жити по іншому, мріяти про щось бездоганне, вірити в чудеса, любити по-справжньому, цінувати життя. Вона така звичайна дитинка, але особлива і не тільки тому, що в неї ДЦП, а тому що в неї така енергія, яка заворожує і дає нам сили рухатись далі. Іноді хочеться ревіти, але один її погляд, її посмішка творять чудеса.

І сьогодні ми просимо всіх подарувати Лізі ще трохи дива, подарувати їй маленькі плюсики в її скарбничку. щоб наша дівчинка мала змогу лікуватись далі.

У зв’язку з карантином та новими червоними зонами короновірусної інфекції наша реабілітація під великим питанням,тому вимушені лікуватися вдома, на що потрібні не малі фінанси, яких нашій сім’ї бракує... Дорогі друзі, просимо Вас внести будь-яку посильну для Вас допомогу для Лізі. Дякуємо кожному, хай Господь оберігає всіх нас".

Реквізити для допомоги:

РАХУНОК: 29244825509100 ТРАНЗИТ/ПОПОВНЕННЯ КАРТ

БАНК ПАТ КБ "ПРИВАТ БАНК"

МФО 305299

ЗКПО 14360570

КАРТКА - 5168 7422 1621 8739

Супрун Лідія Іванівна

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...