"Допоможи мені!": Перші слова грудної дочки жахнули молоду матір і підірвали мережу (відео)

Грудна дочка вимовила перші слова, якими стали "Допоможи мені, мамо!". Відповідне відео в TikTok опублікувала молода мати, підписана як shawnaannie, передають Патріоти України.

За словами молодої жінки, вона чекала від дочки слів "мама" або "тато", але дитина видавала лише невиразні звуки. Лепетання немовляти вона вирішила зняти на відео, але в підсумку чітко почула фразу «Допоможи мені, мама» («Help me mama!") , яка привела її в жах.

Автор ролика зазначила, що не відразу повірила в почуте, але «всі слова були дуже виразними». Коли жінка виклала ролик в TikTok, користувачі підтвердили, що дочка просить допомоги.

"Всі три слова сказані так чисто!» - написала igotjokeyjokes. Деякі юзери пожартували над ситуацією. "Твоїм першим словом було "собака"? Ой, це мило. Моїми були "Допоможи мені, мамо"», - жартома зауважила syviamariclaire. За три дні відео набрало понад мільйон переглядів.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...