"Дорогой отстой": Мордорян попросили двома словами охарактеризувати найкращий курорт Росії

Жителі Сочі і туристи описали курортне місто двома словами. Своїми версіями вони поділилися в Instagram, відповідаючи на відповідне запитання під постом в Instagram-акаунті @krasnodar_kray, передають Патріоти України.

У своїх коментарях користувачі розділилися на тих, хто захоплюється Сочі ( «перлина Росії», «красиве місто», «цілорічний курорт», «гори і море», «південна столиця», «це рай»), і тих, хто незадоволений відпочинком і проживанням в ньому ( «пипец дорого», «дорогий відстій», «місто-здирництво», «вогкість і пробки», «не курорт», «краще Туреччина»).
Знайшлися й ті, хто поставився до завдання з іронією. Так, один з користувачів назвав Сочі «зимовим обсерватором», а інший - «морем людей». «Я можу описати і одним словом - "дорого!" - написала третя учасниця дискусії.

"Якщо запрацює певний механізм": Німеччина і Польща відповіли, чи повертатимуть українських військовозобов'язаних

вівторок, 14 травень 2024, 4:15

Німеччина та Польща висловили готовність сприяти поверненню українських військовозобов'язаних відповідного віку, які перебувають на їхній території. Про це розповів член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки Олексан...

Українські біженці можуть отримати гроші на оренду житла в Польщі: Що варто знати

вівторок, 14 травень 2024, 3:25

Біженці з України, які перебувають у Польщі, можуть претендувати на участь у програмі "Крок Додому", яка спрощує процес оренди житла. Однак для участі в цій програмі необхідно відповідати певним критеріям. Про це повідомили на сайті Польського консульт...