"Дорогий, рідний, найкращий Сину...": Донька Фаріон показала неймовірні слова матері про зятя

Донька Ірини Фаріон Софія, чоловік якої загинув на війні, опублікувала архівний допис матері з вітаннями зятю. Скріншот допису Софія Семчишин опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

"Дорогий, рідний, найкращий, найсильніший, найсвітліший, найвідповідальніший Сину. З трепетом вимовляю вперше це слово з великої букви. Вітаю з уродинами. Дякую Тобі за Твою Божіть, Відданість і Служіння. За Твоє кохання до Софійки і замилування нашими Бавовнятками....", - написала свого часу Ірина Фаріон зятю.

Повторно віддав жінці любляче серце: Чоловік після пересадки живого "мотора" знайшов й покохав дружину покійного донора (фото)

неділя, 6 жовтень 2024, 18:32

57-річному американцю Сонні Грему з Джорджії пересадили серце 33-річного самогубці Террі Коттла. Після важкої трансплантації життя чоловіка почала поступово змінюватися, зрештою — він помітив, що повторює долю донора. Про історію, що трапилася у 1995 р...

"Щоб взяли до війська, двічі ходив у військкомат": Військовий "Філософ" розповів, як вижив в окопах під Авдіївкою

неділя, 6 жовтень 2024, 17:46

Львів’янин Остап Грень з позивним "Філософ" у 47 років повернувся з війни з кардіостимулятором на серці. По ночах "мотор" бійця почав відбивати не більше 30 ударів на хвилину. Така ціна бойового досвіду старшого солдата в одному з батальйонів Нацгва...