Дорослий "хлопчик" похвалився тим, що в нього є: У Полтаві хочуть посадити чоловіка до в’язниці через збільшений член

У Полтаві поліція 8 місяців розслідує справу чоловіка, який за допомогою спеціального апарату збільшив статевий орган та хизувався ним на порносайті, інформують Патріоти України.

У Полтаві поліція відкрила справу проти чоловіка, який виклав на спеціалізованому сайті відео зі збільшенням свого статевого органу. У нього вилучили апарат і секс-іграшки. Також полтавцю загрожує до 5 років ув’язнення.

Слідчий відділ поліції № 1 Полтавського райуправління ГУНП в Полтавській області восьмий місяць розслідує справу щодо полтавця, який збільшив статевий орган, зняв це на камеру та виклав на порносайті. Чоловіку загрожує штраф або до 5 років ув’язнення. Про це «Полтавщині» стало відомо з реєстру судових рішень.

Згідно з матеріалами справи, мешканець Подільського району Полтави зареєструвався на порносайті Swing Zone, який профілюється на інтимних знайомствах між користувачами. Слідчі дослідили акаунт полтавця на порталі та з’ясували, що він завантажив туди не менше п’яти фотографій та одне відео порнографічного змісту.

Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...