Дорослим - сухарі, дітям - майонез: Мережі підірвали призи в Росії "кращим з кращих" (фото)

У кінці навчального року в Росії деякі вчителі і школярі в нагороду за свої успіхи отримали дивні подарунки - сухарі, майонез і кетчуп. У мережі уїдливо коментують таку "щедрість" керівництва. Як пишуть користувачі Twitter, кращі вчителі Курської області отримали в подарунок упаковки сухарів і хлібних паличок, передають Патріоти України.

Таким виявився призовий фонд конкурсу "Викладач року". Щоб заслужити такі подарунки учасники давали відкриті уроки, знімали відео, щоб довести, що вони найкращі у своїй професії.

А в російському місті Кірові школярів, що перемогли на всеросійській олімпіаді, нагородили соусом і майонезом.

Коментатор в мережі називають таке нагородження знущанням і кепкують з організаторів. "Призові гроші пустили на пікнік. М'ясо до шашлику самі зжерли. Горілку і вино самі випили)))) Залишки кетчупу і майонезу подарували призерам", "Реалізують прострочку напевно: вчителям - сухарі, дітям - майонез... Щоб не мудрували і не загордилися", "Дивно, що не іконами", "В Макдоналдс зводили б уже - там є і соус, і майонез, якщо що", "З дуба впали остаточно. Вчителям Курської області - сухарі, школярами соуси і майонези. Чи це не знущання?" - пишуть у коментарях.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...