Дорослими їх зробила війна: У МВС України нагородили дітей-героїв

Серед українських дітей війна виявила справжніх героїв українського спротиву

Міністерство внутрішніх справ відзначило сімох маленьких лауреатів акції Діти-Герої 2024 за сміливість під час війни. Про це в суботу, 1 червня, у Міжнародний день захисту дітей, повідомила пресслужба МВС України.

"Хтось з дітей пережив ракетний удар, хтось був за крок від смерті, хтось попри особисту боротьбу із хворобою продовжує допомагати українським захисникам", - йдеться в повідомленні МВС.

Церемонію вручення проводила заступниця міністра внутрішніх справ України Катерина Павліченко. Діти отримали подарунки від МВС України, швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа, Gen-Ukraine, а також Ради Європи та UNICEF.

Перед церемонією нагородженням на дітей чекали різноманітні розваги в екопарку на Київщині.

Без подарунків дітей не залишив й пес Патрон. З ним діти фотографувались та бавились досхочу, а хвостатий рятувальник був і не проти, - додають у пресслужбі.

Повідомляється, що історії кожного з лауреатів акції Діти-Герої будуть опубліковані на офіційних інформаційних майданчиках МВС наступного тижня.

Будуть без води по 17 годин: Іспанський курорт здивував туристів новим обмеженням

понеділок, 8 липень 2024, 13:39

Муніципалітет Майорки обмежує споживання води для боротьби з надзвичайною ситуацією напередодні піку туристичного сезону. Про це пише The Independent, передають Патріоти України. Муніципалітет Баньяльбуфар у горах Серра-де-Трамунтана на популярному кур...

Важливий крок: Переселенцям планують надавати субсидії на оренду житла

понеділок, 8 липень 2024, 12:49

Уряд планує надавати субсидії на оренду житла для внутрішньо переміщених осіб (ВПО), щоб зменшити їхнє фінансове навантаження. Наразі документ винесено на обговорення серед представників влади, депутатів та громадськості, після чого його розгляне уряд,...