Дорожче, ніж у Туреччині, зате який "сервіс"! "Танки НАТО не пройдут": У Криму показали реалії "курортного життя" (фото)

Так звана влада окупованого Росією Криму заявила, що в 2021 році очікує рекорду за кількістю туристів. Зі свого боку кримчани показали, який вигляд насправді має курортне життя на півострові. Відповідні фото у Twitter опублікував блогер під ніком "RoksolanaToday&КримUA", передають Патріоти України.

Автор посту зазначив, що чиновники розраховують на наплив мандрівників із урахуванням "закриття" Туреччини на карантин. "Крим готовий, на мій погляд", – навів він слова "голови" півострова Сергія Аксьонова.

"Абсолютно із Серьогою згодна. Навіщо щось робити? Заради кого? Заради чого? Туризм із примусу, за взаємної ненависті?" – зіронізував блогер.

Раніше представниця окупаційної влади Криму Галина Огнєва попередила жителів Алушти, що в місті скоротять подачу гарячої води заради комфорту туристів.

Прийшла повістка, але є бронь: Українцям пояснили, чи потрібно йти до ТЦК

середа, 24 квітень 2024, 17:47

В Україні суттєво змінилася правила вручення повісток та покарання за неявку до ТЦК, і кожен військовозобов'язаний знає, що на повістку потрібно реагувати, щоб не потрапити у халепу, передають Патріоти України. Але що робити тим, хто раніше отримав бр...

Це був фальстарт? У Раді відреагували на скандальне рішення МЗС щодо консульських послуг для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 17:25

Рішення МЗС щодо призупинення надання консульських послуг для чоловіків за кордоном в Раді вважають антиконституційним і таким, що не відповідає ухваленому раніше закону про мобілізацію. Про це в коментарі "РБК-Україна" розповіли джерела в профільному ...