Дощ не завадив: Львівський активіст пройшов пішки 100 км, щоб допомогти пораненим бійцям (відео)

Юрій Федечко подолав 95 км 500 м шляху зі Львова до Східниці (готель "Тустань") за 19 год. 15 хв. Про це інформує "Еспресо.Захід", передають Патріоти України.

19 серпня директор Благодійного Фонду "Із янголом на плечі", львівський громадський діяч та активіст Юрій Федечко подолав пішки близько 100 км за добу. Марафон активіст влаштував напередодні свого 55-річчя, яке припадає на 20 серпня.

"Неймовірний Юрій Федечко подолав 95 км 500 м шляху зі Львова до Східниці (готель "Тустань") за 19 год. 15 хв. Було не просто, але з підтримкою друзів все вдалося! Дякуємо Вам за донати та віру в Юрія!", – зазначили на сторінці фонду.

Рекордну пішу прогулянку чоловік запланував задля того, аби зібрати кошти на продовження реабілітації та оздоровлення наших захисників, якими опікується фонд, а також, щоб укласти договір ще з одним лікувально-реабілітаційним комплексом і допомогти більшій кількості воїнів.

Юрій Федечко стартував опівночі зі Львова. О 6:00 він був у Великій Горожанці, а це 30 км шляху. Станом на 12:00 чоловік подолав понад 50 км. Між Трускавцем і Бориславом Юрій Федечко потрапив під дощ.

Підопічні Фонду (а це понад 260 військових з ампутаціями) перебувають у ДРЦ "Галичина" – на Хуторівці у Львові, а також у смт Великий Любінь Львівської області. Уже понад 40 військовослужбовців із сім’ями пройшли реабілітаційно-оздоровчу допомогу у цьому комплексі – на загальну суму у понад один мільйон гривень, який залучила команда БФ "Із янголом на плечі". Далі у планах – меморандум іще з одним комплексом "Стожари" щодо оздоровлення військових з ампутаціями. Для того, щоб акумулювати кошти на продовження цих програм, очільник Фонду Юрій Федечко й задумав свій піший марафон.

“Я можу собі накрутити думок": Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив перші заяви після суду

субота, 27 липень 2024, 21:22

Підозрюваний у вбивстві громадської діячки та екснардепки Ірини Фаріон 18-річний мешканець Дніпра В’ячеслав Зінченко після судового засідання, на якому йому обрали запобіжний захід, кілька хвилин поспілкувався із журналістами. Відео розмови опублікован...

Запропонував старенькій киянці допомогу: Власниця трикімнатної квартири на Печерську пустила до себе незнайомця і стала безхатьком

субота, 27 липень 2024, 21:00

Власниця трикімнатної квартири на Печерську на схилі років опинилась на вулиці через зухвалого шахрая, який привласнив її помешкання. За словами правоохоронців, 48-річний чоловік підшукував людей без родичів, які мають у власності нерухомість. Таким чи...