Дощ зі снігом влаштують ковзанку: Синоптики попередили про похолодання в Україні

Погода в Україні в середині січня виявилася аномальною. Вже з 20 січня синоптики прогнозують похолодання. Синоптик Наталія Діденко зазначає, що до морозів ще далеко, передають Патріоти України.

У західних регіонах України стовпчик термометра місцями почне опускатися до нуля градусів, а з неба піде не дощ, а мокрий сніг. У наступні дні таке похолодання торкнеться і інших територій.

У той же час, саме в п'ятницю температура повітря залишиться "спекотною" для січня: від +6 до +11 градусів на півночі, півдні і в центрі, +3 +7 на сході країни, і близько нуля на заході.

"Південно-східний вітер буде ганяти з сильними поривами-потихеньку! Опади-мокрий сніг-очікуються тільки в західній частині України", - додала Наталка Діденко.

У Києві погода буде теплою, але з поривчастим вітром. Стовпчик термометра вдень буде показувати +10 градусів, якщо ці високі градуси не "заблокуються" туманом.

"Надалі в Києві похолодає. Зима повернеться з відрядження в квітень, каже - там все добре, можна сміливо планувати весну - вона буде!",- підкреслила синоптик.

"Є просто люди, які втекли": У Зеленського пояснили посилення роботи консульств за кордоном

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:59

Не існує ніякого "Варшавського майдану", а просто є люди, які втекли з країни, що воює, а тепер намагаються протестними акціями "відстоювати свої права", забувши про свої обов'язки. Про це заявив радник очільника ОП Михайло Подоляк, пише "24 Канал", пе...

В Україні штрафи за порушення правил військового обліку мають намір підвищити в рази: Чого чекати

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:55

В Україні статтями 210 та 210-1 Кодексу України про адміністративні правопорушення (КУпАП) передбачено відповідальність за порушення призовниками, військовозобов'язаними, резервістами правил військового обліку (зокрема за те, що не став вчасно на облік...