Дощі припиняться нескоро: Народний синоптик розповів, коли в Україну прийде справжнє тепло

Найближчим часом в Україні не передбачається потепління. Відчутне підвищення температури відбудеться після Великодня. Про це повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін у Telegram. Найбільш висока температура спостерігатиметься у східних регіонах країни, передають Патріоти України.

"До Великодня по всій Україні триматиметься відносно прохолодна та волога погода, температура скрізь не перевищуватиме позначок +8...+13, і лише на сході країни буде тепліше – до +11...+14, а от від 15-16 числа прийде справжнє стійке літнє тепло", – повідомив синоптик.

Примітно, що 18 квітня буде максимально холодна та нетипова температура для кінця квітня. У західних регіонах температура вдень опуститься до +5 градусів.Крім того, у Чернівецькій і Тернопільській областях буде зафіксовано сніг.

Задоволення заради користі: На Сумщині чоловік "під контролем поліції" двічі займався сексом із повіями

неділя, 19 травень 2024, 3:40

У Сумській області поліція викрила сутенерку, яка втягнула у заняття проституцією свою знайому. Для того, щоб провести розслідування, поліція залучила чоловіка, якому жінки двічі надавали секс-послуги. Про це йдеться у вироку Охтирського міськрайонного...

Всі пояси в одних руках вперше за 25 років: Олександр Усик здобув важку перемогу у суперчемпському бою з Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 3:06

Українець був визнаний абсолютним чемпіоном роздільним рішенням суддів. Тепер весь боксерський світ сподівається побачити повторний бій двох великих надважковаговиків. Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF українець Олександр ...