Дощі, сніг і ожеледиця: Синоптики дали детальний прогноз погоди в Україні на вихідні

Погода в Україні в суботу та неділю, 21-22 листопада, буде холодною, з опадами, дощами і мокрим снігом. Як повідомила в Telegram синоптикиня Наталія Діденко, очікуються тумани та ожеледиця, передають Патріоти України.

Найближчої ночі дощі і мокрий сніг прогнозують на півночі і в центрі країни, вдень 21 листопада волога маса переміститься на схід і північний схід.

У ніч на 22 листопада погода ускладниться в східних, Дніпропетровській, Полтавській та Запорізькій областях – піде невеликий сніг, на дорогах можлива ожеледиця. Вдень опади припиняться. На решті території без істотних опадів. У неділю на сході і півночі може розгулятися сильний вітер.

Вдень температура повітря по країні на вихідних буде коливатися від 0 до 5 тепла, на сході до 2 морозу. Вночі від 3 тепла до 3 морозу, на сході до -6. У Києві 21-22 листопада істотні опади малоймовірні. У неділю посилитися вітер. Вночі очікується від 1 тепла до 1 морозу, вдень +2 +3.



Не хотів отримувати російське громадянство : 88-річний дідусь самотужки вийшов з окупованої частини Донеччини

середа, 24 квітень 2024, 15:50

88-річний мешканець селища Очеретине Донецької області Іван Якович зміг самостійно вибратися з окупації. Росіяни забрали у чоловіка український паспорт, щоб замінити його на російський, передають Патріоти України. Як розповів очільник Донецької обласн...

Якщо завтра війна: Опитування показало, де у Європі громадяни найбільше готові захищати свої країни

середа, 24 квітень 2024, 15:30

Громадяни Вірменії, Азербайджану, Грузії, Косова, України, Албанії та Молдови найбільше серед європейців готові воювати за свою країну у разі потенційної небезпеки, передають Патріоти України.. Як повідомляє "Європейська правда", про це свідчать дані ...