Дощі, снігова крупа і похолодання: Синоптик назвав дату різкої зміни погоди в Україні

Жовтень подарував всім безліч теплих днів зі спокійною приємною погодою без значних опадів. За прогнозом синоптика Ігоря Кибальчича, листопад різко увірветься в Україну, лякаючи похолоданням з дощами, мокрим снігом і сніговою крупою, іпередають Патріоти України.

У понеділок, 28 жовтня, без істотних опадів по всій країні. Вітер на Лівобережжі країни південно-західний, на Правобережжі - північно-західний, 5 — 10 м/с. Денна температура повітря становитиме +12+17 градусів, на Одещині місцями до +20 градусів.

У вівторок, 29 жовтня, вдень на крайньому заході місцями пройде невеликий дощ, на інших територіях утримається погода переважно без опадів. Вітер північно-західний, 5 — 10 м/с. Нічна температура повітря +5+10 градусів, денна +12+17 градусів, у західній частині місцями +8+11 градусів.

У середу, 30 жовтня, невеликий дощ може пройти у західних областях країни. На решті територій істотних опадів не передбачається. Вночі та вранці місцями тумани. Вітер змінних напрямків, 3 — 8 м/с. Нічна температура повітря +3+8 градусів, на північному сході подекуди близько 0 градусів, денна +9+14 градусів, у Криму та на Закарпатті до +16 градусів.

У четвер, 31 жовтня, невеликі короткочасні дощі пройдуть вночі у західних регіонах, вдень на більшій частині території країни, окрім південних областей. Вітер західної чверті, 7 — 12 м/с, на Лівобережжі вдень місцями пориви, 15 — 20 м/с. Нічна температура повітря +5+10 градусів, на сході 0…+3 градуси, денна +10+15 градусів, на Одещині та у Криму до +17 градусів.

У п’ятницю, 1 листопада, невеликі дощі пройдуть вночі на крайньому сході, у Приазов'ї та Криму, вдень у північно-західних областях. На інших територіях без опадів. Вітер західний / південно-західний, 7 — 12 м/с, у більшості областей, крім південної половини вдень пориви 17 — 22 м/с. Нічна температура повітря +5+10 градусів, у північних та східних областях -3+2 градуси, денна +9+14 градусів, у південно-західних областях місцями +15+18 градусів.

У суботу, 2 листопада, під впливом активного циклону в країні очікується нестійка вітряна погода з невеликими, подекуди помірними дощами. Вдень у північних та місцями західних областях можливий невеликий мокрий сніг та снігова крупа. Вітер північно-західний, 9 — 14 м/с, пориви 17 — 22 м/с. Температура повітря протягом доби буде в межах +6+11 градусів, у західних та північних областях +2+7 градуси.

У неділю, 3 листопада, вночі по всій країні без істотних опадів, вдень у північних та західних областях пройде дощ із мокрим снігом, на решті територій без істотних опадів. Вітер західний, 7 — 12 м/с, вночі окремі пориви, 15 — 17 м/с. Нічна температура повітря -3+2 градуси, вдень +2+7 градусів.

Провідну загрозу найдавнішій галузі дистанційної комунікації складали... миші: Як листування давніх греків вплинуло на розвиток Європи і споріднених цивілізацій

понеділок, 28 жовтень 2024, 20:08

Листи давніх греків й еллінських царів стали золотим фондом світової цивілізації, культури та прогресу. Археологи роблять неймовірні відкриття та знаходять артефакти з невідомим призначення. Та часом трапляються такі, про які складають жарти, а в саму ...

"У нас сталася трагедія": Суркіс розкрив деталі жахливої травми Шапаренка перед матчем із Шахтарем

понеділок, 28 жовтень 2024, 19:30

У рамках чемпіонату України Динамо і Шахтар зіграли внічию — 1:1. Півзахисник столичної команди Микола Шапаренко не брав участі в поєдинку. Президент Динамо Ігор Суркіс розповів про травму українця, передають Патріоти України. «У нас сталася трагедія з...