Дощі та аномально тепла погода? Синоптик дав прогноз, якою буде зима в Україні

До кінця другої декади грудня по всій Україні очікуються дощі та аномально тепла погода. Від 11 по 15 грудня у південних та центральних областях, температура зросте до +4 +10 в нічний час, та до +11 +15 вдень. Про це в коментарі ТСН.ua повідомив народний синоптик Станіслав Щедрін, передають Патріоти України.

У Криму температура повітря підніметься навіть до +18, прогнозує синоптик. У решті областей - до +1 +3 вночі і до +3 +6 вдень.

"Від 16 по 19 число в Україні невелике похолодання та послаблення опадів. Від 20 грудня та і до самого Нового року погода мінлива з плюсами вдень і мінусами вночі та періодичними опадами у вигляді дощу та мокрого снігу", - зазначив Щедрін.

Щодо сильних морозів, то вони, звісно, будуть, каже синоптик, але аж у другій половині січня та на початку лютого. За його словами, це будуть коротко-тривалі періоди похолодань до -15 -20. Щедрін додав, що весна повинна бути рання.

Дуже злякався? Легіонер "Шахтаря" хоче залишити Україну після обстрілів Києва

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Венесуельський нападник донецького "Шахтаря" Кевін Келсі хоче залишити український клуб, повідомляє Telegram-канал "Футбол з вертольота". За інформацією джерела, бажанням 19-річного футболіста залишити клуб є страх війни у країні, передають Патріоти Ук...

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...