Дощі відступають: В Україну поспішає іспанська спека

У четвер, 16 травня, на всій території України буде дуже тепло. Про це повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"16 травня Україна і Іспанія будуть найтеплішими в Європі", - зазначила вона.

Так, в східних областях і в південній частині країни температура повітря буде +25...+29 градусів, а подекуди сягне і +30 градусів за Цельсієм.

На решті території України також вдень очікується +20...+26 градусів, на Заході +17...+22 градуси.

Дощі з грозами пройдуть на Заході країни, а також місцями у Вінницькій, Житомирській, Київській та Одеській областях.

У Києві 16 травня ймовірність дощу з грозою, температура повітря +23...+25 градусів. У вихідні дні в Києві також буде тепло і сонячно, температура повітря складе близько 20 градусів тепла.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...