Дощі відступатимуть, але не всюди зразу: Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на 13 квітня

В Україні, 13 квітня збережеться комфортна, тепла, весняна погода. Однак у деяких областях очікуються опади у вигляді дощу, місцями туман, повідомили в Укргідрометеоцентрі.

У східних і південних, а також у Кіровоградській та Дніпропетровській областях вночі помірний дощ. Вранці хмарно з проясненнями. Температура вночі 5-10°, вдень 10-15° тепла. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с.

На заході країни без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, у Карпатах близько 0°; вдень 10-15° тепла.

На заході країни без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер східний, північно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 1-6° тепла, у Карпатах близько 0°; вдень 10-15° тепла.

У Києві та області хмарно з проясненнями, невеликий дощ. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура по області вночі 5-10° тепла, вдень 10-15°; по Києву вночі 7-9° тепла, вдень 11-13°.

Ексгравець Арсенала заявив, що український футболіст може стати найкращим вінгером АПЛ

четвер, 16 травень 2024, 23:29

На думку Гаеля Кліші, перші півтора року українця в «Челсі» виявилися складними, зокрема й через ситуацію в його рідній країні, передають Патріоти України. Колишній захисник Арсенала вважає, що у Мудрика є всі якості, щоб стати найкращим вінгером АПЛ у...

На Закарпатті священнику УПЦ МП заборонили у служінні через... демонстрацію статевих органів

четвер, 16 травень 2024, 22:52

Днями у Мережі з'явилися відео, де священник Свято-Георгіївського "Кривського" чоловічого монастиря Хустської єпархії УПЦ МП Віктор Шпілька демонстрував статеві органи, передають Патріоти України. Після розголосу в соцмережі та суспільного резонансу в ...