"Дошльопали шльопки...": Оля Полякова у Харкові стала фігурантом кримінальної справи (відео)

Поліція Харкова відкрила кримінальне провадження у зв'язку з порушенням карантинних обмежень під час концерту Олі Полякової в суботу, 3 жовтня, зазначають Патріоти України. Адже Харків входить в «помаранчеву» карантинну зону, де заборонено проведення масових заходів.

За повідомленням Головного управління Національної поліції в Харківській області, концерт на стадіоні по Профспілковому бульвару відвідали близько 2000 осіб, які масово ігнорували карантинні обмеження.

Чи не подіяв на глядачів і заклик самої співачки надіти маски і дотримуватися соціальну дистанцію.

Таким чином, слідчим Новобаварського відділу поліції були внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 ( «Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь») Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф у розмірі 17-51 тисячі гривень, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Правоохоронці також запевняють, що організатори концерту не попереджали їх про підготовлюваний масовому заході, і вони дізналися про нього лише 1 жовтня в ході моніторингу мережі. У той же день вони зареєстрували інформацію в Єдиному обліку заяв та повідомлень.

До речі, концерт був організований командою Геннадія Кернеса, його приурочили до Дня вчителя і зробили безкоштовним для глядачів.

Важливий момент: Чи можуть Польща та інші країни силою повернути до України військовозобов’язаних чоловіків

субота, 4 травень 2024, 6:50

Польща, як і інші демократичні країни ніколи не підуть на такий крок, як видача Україні військовозобов’язаних чоловіків, яких вдома кваліфікують як ухилянтів, а за кордоном вони визнані біженцями. А консульське обслуговування громадян стосується внутрі...

Пам'ять не фіксує час? Ось про що дізнався француз, який 63 дні прожив у темряві без зв'язку з людьми

субота, 4 травень 2024, 6:30

85-річний Мішель Сіфр дійсно зумів зробити собі ім'я серед диваків планети. У 1962 році тоді ще 23-річний юнак вирішив позбавити себе світла, людей та годинника на два місяці, передають Патріоти України. Французький дослідник хотів дізнатись, як відсу...