Досягнення Зе-влади? "Гребуть" по три буханки: У Житомирі показали на відео, як пенсіонери розбирають соціальний хліб

У Житомирі показали на відео, як пенсіонери розбирають соціальний хліб. Літні люди "гребуть" по три буханки. Такий хліб дають не безплатно, проте він коштує дешевше звичайного. "Суворі реалії", які потрапили на відео, показали в Telegram-каналі "Вартові еспресо", передають Патріоти України.

Покупець в одному з магазинів Житомира побачив, як пенсіонери "розмітали" соціальний хліб, який ще навіть не встигли виставити на полиці. Так, літні люди дуже швидко розбирають товар, деякі "гребуть" аж по три буханки.

Пенсіонери чекають на соціальний хліб з самого ранку. Автор відео розповів, що мешканці Житомиру навіть вишуковуються у черги аби отримати хоча б одну-дві буханки, які продаються дешевше за інші. Люди забирають хліб прямо зі стелажів, до полиць він не "доходить".

Це може здивувати! Які професії значно підвищують ризик деменції - дослідження

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:30

Вчені дійшли висновку, що рутинна робота може сприяти погіршенню когнітивних здібностей і навіть стати передумовою розвитку деменції через невисокий рівень мозкової стимуляції під час професійної діяльності. Про результати дослідження пише CNN, переда...

Німеччина припиняє фінансову допомогу для українських біженців: Стало відомо, кому саме, чому і як

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:28

Уряд Німеччини, зіткнувшись із великою кількістю українських біженців, які відмовляються від пропозицій щодо працевлаштування, розглядає можливість припинення фінансової підтримки для цієї групи осіб. Згідно з останніми даними, 77% українських біженців...