Дослідники знайшли субмарину із "золотом Гітлера" поблизу узбережжя Антарктиди

Об'єкт виявили за допомогою картографічного сервісу Google Earth.

Субмарина Гітлера. Архівне фото.

Дослідники знайшли підводний човен з «золотом Гітлера» біля узбережжя Антарктиди - на їхню думку габарити об'єкта і час його перебування в льодах цілком збігаються з датою зникнення підводного човна з «конвою Гітлера». Крім того, архівні дані говорять про те, що субмарина везла дуже важливий невідомий вантаж. Об'єкт виявили за допомогою картографічного сервісу Google Earth. Відповідне відео судна було опубліковано на каналі в YouTube, інформують Патріоти України.

Дослідник Уве Еббол з Каліфорнії разом з невеликою дослідницькою групою проаналізував візуальні розміри і вважає, що об'єкт безсумнівно крейсерський підводний човен U 530, зв'язок з яким втратили після того, як він перетнув екватор. 13 квітня 1945 року священні реліквії Третього рейху, документи та особисті речі фюрера, укладені в шість бронзових ящиків, були доставлені в німецьке портове місто Кіль і занурені на "U-530".

На човен зійшли і п'ять таємничих пасажирів, обличчя яких приховували хірургічні пов'язки. Тієї ж ночі субмарина вийшла з Кіля. Її командир отримав два особистих листи - від Гітлера і Деніца. Відповідно до припису, він зобов'язаний був взяти у кожного члена екіпажу "обітницю вічного мовчання".


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...