Дослідження тривали 40 років: Вчені розповіли, чому чоловікам не варто сперечатися із жінками

Жінки мають перевагу, адже у них сильніше розвинена епізодична пам'ять, яка може з точністю зберігати події різної давнини.

Дослідники з Швеції дізналися, чому чоловікам марно починати суперечку з жінками. Про це повідомляє видання The Daily Mail, передають Патріоти України.

Учені з'ясували, що жінки краще за чоловіків запам'ятовують різні деталі і можуть пригадати їх під час розмови. Наприклад, "хто сказав і що" і "де зниклі речі". Жінки мають перевагу, адже у них сильніше розвинена епізодична пам'ять, яка може з точністю запам'ятовувати події різної давнини. Саме цей фактор говорить про те, що починати суперечку з жінками марно.

Дослідження також показує, що жінки краще запам'ятовують обличчя та запахи. Експертна група засновувала свої висновки на 617 дослідженнях, які проводилися в період від 1973 до 2013 року. В експериментах взяли участь 1,2 мільйона учасників.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...