Дослухати "Садко" глядачам не судилося: У Росії під час опери у Великому театрі загинув актор (фото)

У Росії у Великому театрі під час опери Садко в суботу, 8 жовтня, на сцену впала декорація, унаслідок чого загинув актор. Про це повідомляє ТАСС із посиланням на джерела в екстрених службах, передають Патріоти України.

За словами співрозмовника російського інформагентства, декорація «придавила актора». Його намагалися реанімувати, але безуспішно. Після інциденту виставу у театрі скасували. На місці працюють поліцейські і швидка допомога.

Інтерфакс із посиланням на джерело пише, що актор з якоїсь причини забарився під час зміни декорацій і не помітив, як зверху опускається рампа. За словами співрозмовника, зміна декорацій проходила як зазвичай. Під час опери актор мав відсунути розташований на сцені трон, а сам пройти вперед — до глядачів. За даними ТАСС, загиблий — актор Великого театру, 37-річний Євгеній Куліш.

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...