Скрепно досвяткувались: У Росії феєрверк відірвав голову полковнику поліції

У Росії запуск феєрверків призвів до загибелі 37-річного чоловіка. За даними ЗМІ, він був полковником поліції, зазначають Патріоти України.

Трагедія сталася 1 січня у селі Федорівське Захарівського району Рязанської області. Туди загиблий прибув у гості, щоб відсвяткувати Новий рік зі знайомими.

У Захарівському районі о першій годині ночі загинула людина, феєрверк відірвав голову,
– мовиться у повідомленні. Правоохоронці підтвердили факт загибелі. Наразі триває досудова перевірка.

В Італії 16 людей постраждали від феєрверків

  • У новорічну ніч в Італії 16 людей постраждали від запусків петард та феєрверків.
  • Зокрема, у регіоні Апулія 40-річному жителю міста Таранто відірвало руку. Ще один постраждалий у регіоні Кампанія, до якого належить Неаполь, втратив око.
  • ЗМІ повідомляють, що найбільше постраждалих – саме у Неаполі. У святковий час там травмувалися щонайменше 9 людей.

Зауважте! У Чернівцях через новорічні феєрверки загинули десятки птахів. Волонтерка із захисту диких тварин Вікторія Гусарова розповіла, що лише в одному парку в центрі міста знайшли дев'ять мертвих птахів.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...