"Досвідчений пілот мав впоратися": Стала відома попередня версія катастрофи літака під Харковом

Постраждалих відправили до 4-ї лікарні Харкова.

Причиною падіння літака АН-26 Збройних сил України в Чугуєві Харківської області, могла стати відмова лівого двигуна. Про це повідомив губернатор Харківської області Олексій Кучер, передають Патріоти України.

Він сказав, що це стало відомо з повідомлення пілота потерпілого крах літака. Разом з тим, за його словами, досвідчений льотчик може впоратися з такою ситуацією. Тому про те, що насправді стало причиною трагедії, стане відомо тільки після проведення відповідних експертиз.

Кучер додав, що постраждалих відправили до 4-ї лікарні Харкова. Цілком ймовірно, що вони врятувалися завдяки тому, що вчасно зістрибнули з літака, коли той був на мінімальній відстані від землі.

Нагадаємо, на борту перебували 27 людей. Їх мало бути 28, але одного курсанта не допустили до польоту. Знайдено тіла 22 загиблих, двоє постраждалих вижили.

Джерело: 24 канал

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...