Досить валяти дурня на пенсії, Шенноне Бріггсу: Знаменитий 47-річний екс-чемпіон світу отримав цікаву пропозицію від Володимира Кличка (фото, відео)

Боксер зі США неодноразово заявляв про своє бажання битися з Володимиром Кличком, в 2017 році вийшли кілька відеороликів, в яких українець і американець стикалися віч-на-віч.

Шеннон Бріггс. Фото: RingSide24.

Екс-чемпіон світу в суперважкій ваговій категорії американець Шеннон Бріггс (60 перемог, 53 з них - нокаутом, 6 поразок, 1 нічия) розповів про те, що йому надійшла пропозиція з приводу бою з українцем Володимиром Кличком (64 перемоги, 54 з них - нокаутом, 5 поразок), передають Патріоти України.

«Мені подзвонили о третій годині ночі і запитали, чи не хочу я побитися з Володимиром Кличком. Я сказав, що готовий. Подивимося, що з цього вийде, але я був би радий, якби цей поєдинок відбувся. Я говорю серйозно - мені дійсно запропонували такий бій. Якщо чемпіон повернеться, буде справжній землетрус, грім і блискавка», - заявив американець в ефірі розважального шоу на IFL TV.

Зазначимо, що Бріггс неодноразово заявляв про своє бажання битися з Володимиром Кличком, в 2017 році вийшли кілька відеороликів, в яких українець і американець стикалися віч-на-віч.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...