Дотепне відео насмішило прихильників: Білик показала своє обличчя "в старості"

Артистка наклала на своє зображення фільтр з "ефектом старіння" й зазначила, що такою вона могла б бути "через 100 років".

Відома українська співачка Ірина Білик показала, яким могло б бути її обличчя в старості. Артистка наклала на своє зображення фільтр з "ефектом старіння" й зазначила, що такою вона могла б бути "через 100 років". Відповідний ролик артистка опублікувала на особистій сторінці в Instagram. Користувачі мережі з гумором відреагували на відео, передають Патріоти України.

У кадрі співачка зображена із сивим волоссям і зморшками. Голос артистки також змінився – він став більш хрипким і низьким.

"Хтось хоче побачити, який вигляд матиме Ірина Білик років через 100 – умикайте! Завжди хотіла грати в театрі. І не банальних красунь і чарівниць, а комедійних персонажів. Що скажете, може, змінити амплуа?" – пожартувала українська зірка.

Шанувальники Білик позитивно відреагували на її експеримент і зазначили, що їх повеселило відео артистки. Вони також похвалили її почуття гумору.

"Це клас! Переглянули кілька разів цей сміх", – написали фанати.

"Ви будете прекрасними в будь-якому віці, і навіть через 100 років", – додали інші.

У кращих "скрепних традиціях": Уродженець Чечні програв жорстким нокаутом, але його команда побила переможця (відео)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:42

У Відні, Австрія, відбувся вечір боксу, який завершився грандіозним скандалом, повідомляють Патріоти України. У рингу зійшлися уродженець Росії Мансур Ельсаєв (18−1, 16 КО), який виступає під прапором Австрії, і кубинець Карлос Альберто Ламела (8−3, 5 ...

На гомілках була важка плита: У Німеччині знайшли могилу "зомбі" бронзового століття (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 23:28

Археологи, які ведуть розкопки у Східній Німеччині, виявили могилу віком 4200 років недалеко від Оппіна в Саксонії-Ангальт. У ній був скелет людини, яку вважали зомбі. Ця могила проливає світло на забобони європейців бронзового століття, зазначають Пат...