Дотисли? Топ-пропагандистка Путіна розкрила "схему", як Росія збирається звільнити українських моряків

Одіозна ведуча телеканалу "Росія 1" Ольга Скабєєва заявила, що українських моряків, захоплених Росією в Керченській протоці, можуть відпустити додому. Про це вона сказала в ефірі програми "60 хвилин", повідомляють Патріоти України.

За словами Скабєєвой, морякам в російському суді можуть змінити запобіжний захід на домашній арешт і таким чином вони повинні будуть відправитися додому, в Україну.

"Схема яка: російське Міністерство закордонних справ відправило ноту в МЗС України і там написано, що ми маємо право, після продовження арешту, арешт був щойно продовжений, після цього слідчий в односторонньому порядку має право змінити цей запобіжний захід і відправити їх з СІЗО під домашній арешт. Домашньої адреси тут в Росії у них немає, саме тому російське законодавство передбачає, знову-таки, я ще раз уточню, після продовження арешту, їх таки відправлять до Києва і Одеси, але я все одно не розумію з чого це. Хоча Денисова, звичайно, поручилася", - заявила російська пропагандистка. Відзначимо, що 17 липня суд продовжив арешт всім 24 полоненим морякам на три місяці.

Опитування показало, як змінилося ставлення чехів до біженців із України

вівторок, 16 квітень 2024, 18:58

Більше половини громадян Чехії вважають, що прийняли більше біженців з України, ніж їхня країна здатна була прийняти. При цьому, порівняно з минулим роком, більше чехів стали вважати, що українці краще інтегруються в чеське суспільство, передають Патрі...

Будуть масові перевірки: У Міноборони попередили, чого чекати ухилянтам

вівторок, 16 квітень 2024, 18:30

Запізніле прийняття закону про мобілізацію привело до того, що ухилянти почуваються «наче риба у воді», і намагаються за будь-якої можливості уникнути призову, передають Патріоти України. Але ситуація повинна змінитися дуже скоро, заявив заступник міні...