Довбик підтримав українського воїна, який отримав поранення на війні з Росією

Гравець збірної України та іспанської Жирони Артем Довбик поспілкувався з українським військовослужбовцем, який є палким шанувальником футболу, передають Патріоти України.

На своїй сторінці в Інстаграм відомий телеведучий Анатолій Анатоліч розповів зворушливу історію про те, як під час відвідування одного з військових шпиталів Дніпра, він зустрів 19-річного пораненого військовослужбовця з позивним Жирона.

Хлопець пішов на фронт добровольцем, а в цивільному життя дуже захоплювався грою у футбол і є фанатом Артема Довбика.

Анатолій Анатоліч запропонував військовому записати відеозвернення для Артема Довбика прямо з автомобіля швидкої допомоги. Знаменитий нападник відразу відреагував на виклик і між ними розпочалось спілкування. Розмова з Довбиком подарувала бійцю натхнення, наш футболіст побажав військовому здоров’я та висловив свою підтримку.

ДБР шукає ухилянтів за списками глави МСЕК Хмельниччини: Ось що їм може загрожувати

неділя, 6 жовтень 2024, 12:22

Державне бюро розслідувань у Хмельницькому вивчає списки людей, які були знайдені під час обшуків у робочому кабінеті керівниці обласного центру медико-соціальної експертизи Тетяни Крупи, передають Патріоти України. Як розповіла речниця теруправління Д...

Чи можна оскаржити штраф за неявку по повістці: Адвокат дав пояснення

неділя, 6 жовтень 2024, 11:56

Перші повістки, які згенеровані в електронному реєстрі, вже почали розсилати військовозобов’язаним поштою. Приблизно за місяць варто очікувати масову централізовану розсилку повісток, а ще за 2−3 місяці й накладення штрафів за неявку по повістках. Прот...