Довбик розповів, як його називають партнери по команді в Ромі

Форвард римської Роми Артем Довбик розповів, чому одноклубники називають його звіром або машиною, передають Патріоти України.

«Це придумали мої партнери по команді, тому що вони бачать, як я працюю в тренежерному залі. Всі кажуть на мене Beast [Звір] або Machine [Машина]. Дуже легко відповісти на це питання», — сказав Довбик на Ютуб каналі Серії А.

Також український футболіст розповів чого хоче досягти в Римі. «Так, я розумію, що у Роми були такі великі нападники, як Джеко, Лукаку, Батістута. Але це їхній шлях, я хочу бути новим Довбиком. Хочу показати, на що я спроможний та свій найкращий футбол», — додав Артем.

Нагадаємо, що Довбик перейшов у Рому влітку цього року та одразу отримав місце у старті римського клубу. Українець відзначився 5 голами в 11 матчах за Вовків.

"Облили мазутом двері": У Києві могли підпалити відділення "Укрпошти" через повістки ТЦК

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:44

У Києві невідомі здійснили підпал двох відділень "Укрпошти", ймовірно, через доставку мобілізаційних повісток, які листоноші розносять від територіальних центрів комплектування (ТЦК). Про інцидент повідомив у своєму дописі в Facebook письменник Андрій ...

Родичі кажуть, що його побили: У лікарні Рівного чоловік помер через 7 днів після мобілізації

понеділок, 28 жовтень 2024, 10:30

22 жовтня 2024 року у лікарні в Рівному помер Юрій Процик, якого 16 жовтня мобілізували. Рідні підозрюють, що його побили, що й могло стати причиною смерті. Про це повідомила у фейсбуці родичка померлого Марія Процик, передають Патріоти України. За її ...