Доведеться платити: Ляшко пояснив "зраду" з безкоштовною вакциною від COVID-19 для України

Для України одна доза вакцини проти коронавірусу (COVID-19) може коштувати сім доларів, до того ж потрібно ввести дві дози препарату. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" розповів головний санітарний лікар України Віктор Ляшко, передають Патріоти України.

"Одна доза вакцини через систему COVAX може коштувати для України сім доларів. Повноцінне щеплення, дві дози – 14 доларів", – пояснив медик. Також він додав, що ще частину вакцин МОЗ зможе купити за спеціальною ціною.

Відзначимо, що раніше фонд COVAX підтвердив, що Україні безкоштовно виділять вакцину проти COVID-19 для 20% населення. Водночас Ляшко у Facebook пояснив, що 20% населення – це 4 млн осіб і 8 млн доз вакцини, адже ліки потрібно буде ввести двічі.

"Для тих, хто вже розганяє зраду. 20% населення, 8 млн доз і 4 млн населення, бо наразі йдеться про двократне введення вакцини!" – відзначив Ляшко.


Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...