Доведеться робити всім? Ляшко зробив заяву про обов'язкову вакцинацію в Україні, але є нюанс

В Україні можуть запровадити обов'язкову вакцинацію від коронавірусу для певних професій. Про це в ефірі програми "Свобода слова" розповів міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, передають Патріоти України.

Глава МОЗ не виключає, що щеплення від COVID-19 можуть стати обов'язковими. "Припускаю", - відповів він на питання ведучого про те, чи допускає він обов'язкову вакцинацію в країні. Ляшко зазначив, що Україна переймає досвід ЄС і США в питаннях інфекційних хвороб. На сьогодні в Україні ніхто примусово не робить людям щеплення.

"Сьогодні вакцинація безкоштовна і добровільна. Питання можливості введення певних категорій професій до складу декретованих також розглядається. Це контингент, який може приходити на роботу після проходження повного курсу вакцинації проти певних інфекційних хвороб. Такі варіанти розглядаються, але ми взяли досвід ЄС і США: коли вводяться обмеження, Але вони не працюють для вакцинованих", - уточнив Ляшко.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...