Доведеться викласти до 34 тис. грн: За що водіїв почнуть безжалісно штрафувати через три тижні

Про зміни у чинних ПДР з 2024 року розповідає автомобільне видання з посиланням на інформацію, що з'явилася на сайті Ради, передають Патріоти України.

Зокрема, якщо при перевищенні швидкості водія могли не штрафувати за «зайвих» 20 км/год, то з Нового року виписуватимуть штраф навіть за перевищення швидкості на 5 км від дозволеного.

За перевищення рівня шуму пропонується встановити штраф у розмірі 1000 неоподаткованих мінімумів, тобто 17 тис. грн. А якщо водій вдруге порушить це правило, то прийдеться заплатити вже 34 тис. грн (2000 неоподаткованих мінімумів).

Також під штрафні санкції попадає і дрифт. За перше порушення — штраф 8500 грн, за повторне — 17000 грн. Також водія можуть позбавити права керування транспортним засобом від 6 місяців до 1 року.

Як відомо, на території ЄС хочуть заборонити нічну їзду молодим водіям. Їм буде заборонено їздити з 0:00 до 6:00. Такі правила стосуватимуться не тільки іноземців, а й українців, які зараз перебувають за кордоном. Ці обмеження допоможуть уникнути ДТП через відсутній досвід у деяких водіїв.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...