Довела Сергія Притулу до сліз: 10-річна українка зібрала гроші для ЗСУ своїм талантом

10-річна українка Валерія не змогла стояти осторонь подій у рідній державі й вирішила збирати гроші на допомогу для Збройних сил України. За допомогою свого таланту їй вдалося зібрати понад 20 тисяч гривень, передають Патріоти України.

Зібрані гроші Валерія віднесла до Фонду Сергія Притули, і своїм вчинком довела його до сліз. Про це шоумен розповів на своїй сторінці у Facebook.

Дівчинка у своєму юному віці є чемпіонкою світу з шашок. Для того, щоб зібрати гроші для ЗСУ, вона грала у шашки на вулиці з перехожими, і за свої програші ті платили їй гроші.

"Валерія. 10 років. Грала на вулиці в шашки з людьми. Якщо людина програвала – платила за гру. Програли всі, хто грав з Валерією. Валерія – чемпіонка світу з шашок. І спонсор нашого фонду. +21 000 грн в скарбничку. Лисий ботокс здохне і так і не зрозуміє, чому програв. А тому, що наш народ з такими дітьми перемогти неможливо!", – написав Притула.

Оце так! У Львові дружину військовозобов’язаного засудили до 3 років позбавлення волі за укладення фіктивного шлюбу

четвер, 25 квітень 2024, 6:30

У судовому реєстрі повідомляється, що суд у Львівській області визнав жінку-інваліда 3 групи винною у незаконному переправленні особи через державний кордон, передають Патріоти України. Як йдеться у матеріалах справи, жінка, будучи інвалідом 3 групи, в...

"Ти вбив і не отримав покарання?": Культовий актор Алек Болдуїн потрапив в черговий скандал через застрелену ним українку (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 6:24

Відомий актор Алек Болдуїн, якому нещодавно ще раз пред'явили звинувачення за вбивство українки Галини Гатчінс під час зйомок вестерну "Іржа", потрапив знову у скандал. Про це повідомляє видання Metro. . Виявилося, що днями у одній з кав'ярень до ньог...